FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

PAELLA CSIRKE- ÉS KECSKEGIDAHÚSSAL

Hozzávalók

  • 2 csésze rizs
  • 2 hagyma
  • pár gerezd fokhagyma
  • 3 szál sárgarépa
  • 1-1-1 többszínű paprika
  • borsó
  • só, bors, pirospaprika, sáfrány (akinek van, akinek nincs, annak ehető sárga festék :)
  • ízlés szerint ki milyet füvet akar
  • csirkehús (jobb a combról levágni, nem olyan száraz, mint a melle)
  • kecskegidahús (lehet borda is, vagy bármelyik része)

Elkészítés

A zöldségeket, a húsokat tetszés szerint felvágjuk, miután megmostuk őket, majd bő olajban megdinszteljük a zöldségeket, illetve a húsokat átsütjük kicsit, amíg ki nem fehéredik. Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a rizst, azt is üvegesre pirítjuk. A 2 csésze rizshez kell 5 csésze víz, amit szépen ráöntünk és megpróbáljuk lassabb tűzön puhára főzni. Nekem nagy a paella edényem, úgyhogy kinti tűzön főtt, ami nem lassú... Letakartam alufóliával is, mert nincs teteje. De amúgy kell a tető rá, résnyire legyen csak felemelve róla.

paella_csirke_-es_kecskegidahussal.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 16
Heti: 332
Havi: 782
Össz.: 586 678

Látogatottság növelés
Oldal: Paella csirke- és kecskegidahússal
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »