FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

SÓS STANGLI

Hozzávalók

  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg vaj vagy margarin
  • 2-3 tk. pirospaprika
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 tk. só
  • 1 pohár kefír/tejföl/natúr joghurt
  • magok (len-, szezám-, napraforgó-, stb.) vagy sajt
  • egész tojás a kenéshez

Elkészítés

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, és legalább egy fél órára hűtőbe tesszük (hogy könnyebb legyen vele dolgozni, és ne ragadjon). Ha már hideg, kivesszük a hűtőből, majd jó vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a tetejét egész, felvert tojással, megszórjuk valami maggal  és csíkocskákra vágjuk. Előmelegített sütőben, közepes tűzön kisütjük őket. Műanyagdobozban lehet tárolni őket, hogy ne száradjanak ki.

img_0848.jpg 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 72
Heti: 51
Havi: 1 016
Össz.: 437 644

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sós stangli
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2018 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: zöldséges zöldbableves - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »