FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

TEJFÖLÖS TOKÁNY PULISZKÁVAL

Hozzávalók

  • 500 gr csirkeszív -és zuza
  • 500 gr sertéshús
  • egy darab füstölt kolbász
  • só, bors, vegeta
  • habarás (tej+liszt)
  • tejföl
  • petrezselyemzöldje
  • kukoricaliszt

Elkészítés

A húsokat megmossuk, feldaraboljuk, felöntjük vízzel, fűszerezzük és puhára főzzük. A végén egy szitán keresztül beleöntjük a habarást, még főzzük egy darabig, majd amikor már besűrűsödött, tejfölt keverünk bele és megszórjuk petrezselyemmel. Puliszkával tálaljuk.

tejfolos_tokany.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 8
Heti: 28
Havi: 753
Össz.: 578 943

Látogatottság növelés
Oldal: Tejfölös tokány puliszkával
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »