FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

SÜLT HÚS PULISZKÁVAL

Hozzávalók

  • disznóhús
  • (füstölt) lágy kolbász
  • só, bors, pirospaprika
  • disznózsír
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • grízes puliszkaliszt

Elkészítés

A húst és kolbászt nagyobb darabokra vagy szeletekre vágjuk, és feltesszük vízben főni. Amikor elkezd forrni, sózzuk. Folyamatosan adunk hozzá vizet, nem kell, hogy elfője a levét. Annyi lé maradjon rajta, hogy épp elfedje. Amikor puhára főtt, adunk hozzá pár kanál zsírt, fűszerezzük, és ha szükséges, még egy kis vizet. A lényeg, hogy jó szaftos legyen.

Külön edényben felteszünk főni sós vizet, majd amikor forrni kezd, apránként, kavargatás mellett, fokozatosan beleszórjuk a puliszkalisztet. Sűrű állagúnak kell lennie. Kevergetjük (nem túl sokszor), amíg meg nem fől.

sult_hus_puliszkaval.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 96
Tegnapi: 16
Heti: 317
Havi: 767
Össz.: 586 663

Látogatottság növelés
Oldal: Sült hús puliszkával
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »