FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

CÉKLASALÁTA

Hozzávalók

  • cékla (annyi, amennyit csinálni akarsz, és belefér a lábosba)
  • só, bors, köménymag, cukor
  • ecet
  • torma (ha nincs, akkor jó egy kis üveg ecetes torma is)

Elkészítés

A céklát jól megmossuk, és héjastul megfőzzük. A víz lepje el teljesen. Közben forgatjuk is, illetve, ha a víz elpárologna, akkor még öntünk hozzá addig, amíg puhára nem fő. Ha már puha, akkor kivesszük a céklát, megvárjuk, amíg kicsit kihűl, és leszedjük a héját. Felszeleteljük, lereszlejük, kinek hogyan tetszik. Egy nagy tálba, vagy vissza a(z elmosott) lábosba tesszük, és ízesítjük. Vagy rögtön megesszük, vagy üvegekbe lehet rakni. Akinek jó a kamrája, oda, ha nem, akkor hűtőbe tesszük.

ceklasalata.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 16
Heti: 272
Havi: 722
Össz.: 586 618

Látogatottság növelés
Oldal: Céklasaláta
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »