FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

LUCSKOS KÁPOSZTA

Hozzávalók

  • 1 fej édes káposzta
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 0,5 kg füstölt disznóhús
  • pirospaprika, só, bors, vegeta, csombor, kapor
  • 2 dl paradicsomlé
  • tejföl

Elkészítés

A hagymát és a répát olajon megdinszteljük, majd megszórjuk pirospaprikával, aztán, hozzáadjuk a felvágott húst is, zsírjára sütjük, majd beletesszük a legyalult vagy finom csíkokra vágott káposztát is. Ízesítjük, majd felengedjük vízzel. Amikor puhára főtt minden, öntünk bele egy kis paradicsomlét. A legvégén szórhatunk rá egy kis csombort és kaprot. Tálaláskor tejföllel ízesíthetjük.

lucskos.jpg

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 8
Heti: 71
Havi: 796
Össz.: 578 986

Látogatottság növelés
Oldal: Lucskos káposzta
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »