KAKAÓS KEVERT TÚRÓVAL ÉS GYÜMÖLCCSEL
Hozzávalók (20x20-as tepsihez):
Elkészítés:
A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a cukrokat és habosra verjük. Aztán hozzákeverjük az olvaszott csokit, kakaóport, olvasztott vajat, sütőporos lisztet és tejet. Egy sűrűbb masszát kapunk. A töltelékhez felverjük a tojásokat, majd belekeverjük a cukrot, a végén pedig a túrót, a citromot, illetve a gyümölcsöt.
Egy 20x20-as tepsit vagy tortaformát kibélelünk sütőpapírral és belerakjuk a csokis massza felét, rá a túrós tölteléket, majd a csokis massza másik felét. Nem baj, ha a a csokis massza nem fedi be teljesen a túrót, az se baj, ha kicsit egymásba folynak. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. (Ne süssük túl, hogy ne legyen száraz, így másnapra is puha marad.)