FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

SÜLT CSIRKCOMBOK KRUMPLIVAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL

Hozzávalók:

  • csirkecombok
  • só, bors, pirospaprika, fokhagyma(por), rozmaring, vegeta
  • olívaolaj, víz
  • hagyma, répa
  • krumpli

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk és feldaraboljuk (ha egész). Egy tálkában összekeverünk egy kiskanál sót, 1 kk. borsot, 1 kk. pirospaprikát, 1 kk. vegetát, fokhagymát, rozmaringot egy jó csurranásnyi olívaolajjal és egy pici vízzel és megkenjük vele a csirkecombokat. Egy jénait kiolajozunk olívaolajjal, belerakjuk a befűszerezett csirkecombokat, illetve a tetszés szerint feldarabolt zöldségeket. Lefedjük (a jénai tetejével vagy alufóliával) és előremelegített sütőben nagyobb hőfokon (200-220) megsütjük kb. másfél óra alatt (akkor jó, ha a csontról láthatóan elkezd leválni a hús). Az utolsó 10-15 percre levesszük a fedőt/alufóliát és közepes hőfokon (180) ropogósra sütjük.

 sult_csirkecombok_krumplival_es_zoldseggel.jpg

sult_csirkecombok_krumplival_es_zoldseggel_2.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 12
Heti: 110
Havi: 690
Össz.: 580 106

Látogatottság növelés
Oldal: Sült csirkecombok krumplival és zöldségekkel
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »