FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

RÁNTOTT HÚS

Hozzávalók

  • bármilyen hús
  • só, bors, húsfűszer
  • tojás, liszt

Elkészítés

A húst felszeleteljük és kikloffoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy tálban felverünk pár tojást, majd apránként a lisztet csomómentesen hozzákeverjük. Kb. krémes állaga kell, hogy legyen, ne legyen se túl híg, se túl sűrű. A hússzeleteket először lisztben, majd a tojásos lisztben megforgatjuk, és forró olajban kisütjük.

Tálalni lehet második fogásként krumplival, vagy hidegtálon felvágva, vagy akárhogy.

rantott_hus.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 29
Heti: 69
Havi: 1 183
Össz.: 449 563

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Rántott hús
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2018 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: paprikás krumpli leves - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »