FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

RÁNTOTT HÚS

Hozzávalók

  • bármilyen hús
  • só, bors, húsfűszer
  • tojás, liszt

Elkészítés

A húst felszeleteljük és kikloffoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy tálban felverünk pár tojást, majd apránként a lisztet csomómentesen hozzákeverjük. Kb. krémes állaga kell, hogy legyen, ne legyen se túl híg, se túl sűrű. A hússzeleteket először lisztben, majd a tojásos lisztben megforgatjuk, és forró olajban kisütjük.

Tálalni lehet második fogásként krumplival, vagy hidegtálon felvágva, vagy akárhogy.

rantott_hus.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 8
Heti: 43
Havi: 768
Össz.: 578 958

Látogatottság növelés
Oldal: Rántott hús
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »