FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

CSICSERIBORSÓ FŐZELÉK

Hozzávalók

  • 2 csicseriborsó konzerv
  • fél kg disznóhús
  • egy szál kolbász
  • 2 sárgarépa
  • 1 közepes fej hagyma
  • paradicsomszósz
  • pirospaprika, só, bors, vegeta, petrezselyemzöld
  • tej, liszt a habaráshoz

Elkészítés

A hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd megszórjuk pirospaprikával és hozzátesszük a feldarabolt húst is. Addig kevergetjük, amíg a hús ki nem fehéredik. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, majd ha a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a kis kockákra vágott répát és valamivel később a csicseriborsót is. (Mivel konzerv, már nem kemény.) A végén egy tejes-lisztes habarással besűrítjük (+forró lét is adunk hozzá, hogy ne legyen göbös). A legvégén petrezselyemzölddel megszórjuk.

csicseriborso.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 8
Heti: 119
Havi: 844
Össz.: 579 034

Látogatottság növelés
Oldal: Csicseriborsó főzelék
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »