FENSÉGES FALATOK

Főzzünk finomat!

CSICSERIBORSÓ FŐZELÉK

Hozzávalók

  • 2 csicseriborsó konzerv
  • fél kg disznóhús
  • egy szál kolbász
  • 2 sárgarépa
  • 1 közepes fej hagyma
  • paradicsomszósz
  • pirospaprika, só, bors, vegeta, petrezselyemzöld
  • tej, liszt a habaráshoz

Elkészítés

A hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd megszórjuk pirospaprikával és hozzátesszük a feldarabolt húst is. Addig kevergetjük, amíg a hús ki nem fehéredik. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, majd ha a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a kis kockákra vágott répát és valamivel később a csicseriborsót is. (Mivel konzerv, már nem kemény.) A végén egy tejes-lisztes habarással besűrítjük (+forró lét is adunk hozzá, hogy ne legyen göbös). A legvégén petrezselyemzölddel megszórjuk.

csicseriborso.jpg







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 157
Heti: 376
Havi: 4 383
Össz.: 253 268

Látogatottság növelés
Oldal: Csicseriborsó főzelék
FENSÉGES FALATOK - © 2008 - 2014 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

EladoDomain.NET támogatásával a HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csülkös babgulyás - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »