FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

KECSKEGIDASÜLT ÉS BÁRÁNYSÜLT

Hozzávalók

  • egy bárány vagy kecskegida darabjai (comb, borda, stb...)
  • fokhagyma
  • fehérbor
  • só, bors, pirospaprika
  • babérlevél, kakukkfű
  • olaj, víz
  • A HAGYMÁS KRUMPLIHOZ:
  • krumpli
  • 2 vöröshagyma
  • petrezselyemzöldje
  • olaj, olívaolaj

Elkészítés

A húsdarabokat megmossuk, befűszerezzük, majd egy tepsibe/jénaiba tesszük, amibe előzőleg egy kis olajat öntöttünk. Öntünk rá egy kis bort (puhítja a húst), kevés vizet, lefedjük alufóliával, majd puhára sütjük. Ha elfő a víz, még öntünk rá.

baranysult_hagymas_krumplival.jpg

 kecskegidasult.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 16
Heti: 284
Havi: 734
Össz.: 586 630

Látogatottság növelés
Oldal: Kecskegidasült és báránysült
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »