FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

GULYÁS

Hozzávalók

  • 1 nagyobb fej hagyma
  • 2-3 szál sárgarépa
  • 1 darab hús és/vagy (füstölt) puha kolbász
  • krumpli
  • só, bors, pirospaprika, vegeta
  • liszt+tej
  • petrezselyem, lestyán v. zellerlevél

Elkészítés

Olajon megdinszteljük a feldarabolt hagymát és répát, pirospaprikát adunk hozzá, majd a felkockázott húst (és kolbászt) is hozzárakjuk. Megszórjuk egy kis borssal és vegetával. Ezután felöntjük vízzel, amikor forr, sózzuk és az esetleges habot leszedjük róla. Amikor majdnem megfőtt a hús, hozzárakjuk a krumplit, majd ha az is majdnem kész, akkor besűrítjük egy kis habarással (lisztet egy kis tejjel elkeverünk, majd pár kanál lét is hozzáadunk). A végén egy kis zellerlevéllel megszórjuk.

*** Majd rakok fel más képet, amin a hús is látszik, ugyanis ebből már kiették a húst. ***

gulyas.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 16
Heti: 288
Havi: 738
Össz.: 586 634

Látogatottság növelés
Oldal: Gulyás
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »