FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

KAPORMÁRTÁS FELTÉTTEL

Hozzávalók

  • kapor
  • vaj (NEM margarin)
  • tej
  • liszt
  • FASÍRT 
  • kb. 300 gr disznóhús
  • só, bors
  • 1 tojás
  • pár szem főtt krumpli összetörve
  • pár szelet kenyér belseje
  • RÁNTOTT PARIZER
  • parizer
  • a rántáshoz: liszt, tojás felverve egy kis sóval, peszmet

 Elkészítés

A zsiradékon megfuttatjuk a lisztet, majd a kapor egy kis részét hozzátesszük, és felengedjük tejjel. Sózzuk, majd ha kellően besűrűlt, hozzáadjuk a kapor maradékát.

Ha fasírttal tálaljuk, akkor annak az összetevőit egy tálban összekeverjük (a kenyérszeleteket csorgó víz alá tesszük, majd kinyokomdjuk belőlük a vizet), és forró olajban kisütjük.

Ha rántott parizerrel tálaljuk, akkor a parizert vastagabb darabokra szeleteljük, majd kirántjuk.

kapormartas_fasirttal.jpg

kapormartas_rantott_parizerrel.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 16
Heti: 241
Havi: 691
Össz.: 586 587

Látogatottság növelés
Oldal: Kapormártás feltéttel
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »