FŐZŐCSKÉZDE

Receptek..., melyeket a drága jó anyámtól, a nagyanyámtól, a déditől... na jó, meg a zanyóstul is tanultam, beismerem... meg hát a gugül is a barátunk... :-)

TÖLTÖTT TOJÁS

Hozzávalók

  • tojások
  • mustár
  • só, bors, pirospaprika
  • petrezselyemzöldje
  • vaj
  • (májkrém, halkonzerv, felvágott, hagyma, stb.)
  • majonézhez: olaj, nyers tojássárgája, mustár, só, tejföl

Elkészítés

A tojásokat megfőzzük, majd hosszában kettévágjuk, a sárgájukat kitesszük egy tálba, villával összetörjük, majd ízlés szerint fűszerezzük, és hozzákeverhetünk még amit akarunk (májkrém, vaj, halkonzerv, felvágott, hagyma, stb.). A tölteléket óvatosan belekanalazzuk a tojásfehérjékbe, majd egy tálra tesszük őket. Elkészítjük a majonézt: egy nyers tojássárgáját és egy pici mustárt fokozatosan összekeverünk olajjal, sózzuk és hogy lágyabb és finomabb legyen, a végén tejfölt adunk hozzá. Az így elkészült majonézt ráöntjük a tojásokra, illetve azok köré. Díszítjük.

kaszinotojas.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 16
Heti: 361
Havi: 811
Össz.: 586 707

Látogatottság növelés
Oldal: Töltött tojás
FŐZŐCSKÉZDE - © 2008 - 2024 - agotakonyhaja.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »